INOSA Brukerforum 2023 Presentasjoner

Takk til hver og en av dere som deltok på årets forum. Det var en glede å møte alle og oppleve de engasjerende diskusjonene og de innsiktsfulle spørsmålene som ble stilt. Her er alle presentasjonene fra arrangementet. Dersom du ennå ikke har delt din evaluering av disse to dagene, oppfordrer vi deg til å bruke noen minutter på å gi din tilbakemelding.

Risk Presentasjon

På dag to presenterte Anders Rommetveit vår nye risikomodul direkte fra systemet. Vi har ingen PDF-presentasjon tilgjengelig, men hvis du ønsker mer informasjon eller en personlig demonstrasjon, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Anders Rommetveit:

anders.rommetveit@hatteland.com

+4793006151

Vår UX Designer Vegard pratet på brukerforum om hvordan vi samarbeider med dere kunder når vi tester ut ny funksjonalitet. Et slik samarbeid gir oss verdifull kundeinnsikt, samtidig som dere får en mulighet å påvirke ny funksjonalitet fra deres ståsted.  Om din bedrift kunne tenke seg å bli med på brukertesting av den nye risk funksjonaliteten, ta kontakt i dag.

Vegard Opedal

vegard.opedal@hatteland.com

+4741286514

Foretrukket av våre kunder

Båtsfjord Laboratorium AS

Det å være et akkreditert laboratorium stiller mange krav til kvalitet, og Inosa-pakken vi bruker forenkler kvalitetsarbeidet vårt slik at vi kan bruke mer tid på å produsere og mindre tid på dokumentstyring og administrativt arbeid knyttet til kvalitet.
Systemet er enkelt i bruk og kan benyttes av alle, uansett datakompetanse. Det er i stor grad en selv som bestemmer hvordan systemet skal være bygget opp, og man kan derfor legge nivået der man ønsker det. Systemet har forandret hverdagen vår ift at den gamle internkontrollpermen nå har kommet ut av hylla og er i daglig bruk.
Systemet gjør at det er gøy å jobbe med kvalitetsarbeid og vi er svært fornøyd!

Mattis A. Tangeraas

Daglig Leder

Eramet Norway

Lav brukerterskel både for å etablere og revidere dokumenter, og for en vanlig bruker å lese dokumenter. INOSA er enkle å komme i kontakt med, og håndterer våre ønsker raskt og effektivt.

Gunnar Haraldsen

QA Manager / Forbedringskoordinator ENS

Hydro Aluminium

Med INOSA jobber vi smartere, raskere og mer miljøvennlig. Enkel og intuitiv brukeropplevelse gjør systemet til et verktøy for kontinuerlig forbedring, og gir oss verdi for tiden og innsatsen vi investerer. På daglig basis brukes INOSA som et kunnskapssenter som binder sammen ekspertisen på tvers av anleggene. Det er her Hydro finner alle instruksjoner, prosedyrer og annen forretningsrelatert informasjon. INOSA fungerer som en plattform der vi definerer hvordan vi driver virksomheten vår i best mulig grad for våre ansatte. Dette gjør vi ved å lage interaktive og brukervennlige prosedyrer. På grunn av systemets lave kompleksitet kan menneskene som faktisk utfører arbeidet daglig skape og opprettholde alle nødvendige prosedyrer selv. Dette bidrar til å styrke eierskapet og engasjementet for hele konseptet

Kjellbjørn Fossheim

Hydro Aluminium

JWS Gruppen

I en hektisk hverdag i et krevende marked er vi nødt til å ha systemer som sikrer våre og kundenes krav til HMS- og kvalitet. INOSA gjør det!

Kenneth Jansen

General Manager

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.