Kvalitets- og styringssystem der du er

Ta kontroll over interne prosesser - på kontoret og på farten. Vår programvare for styringssystem er tilgjengelige på alle enheter.

Inosa demo screenshot

Vi leverer et webbasert verktøy for ledelsessystem, kvalitet og HMS. Bruk av visuelle dokumenter bygd opp av bilder, symboler, video og modeller gjør det enkelt for de ansatte å forstå instrukser og prosedyrer.

Gjennom effektiv rollefordeling sørger INOSA også for at de ansatte i bedriften har oversikt over hvilke krav som stilles og hvilke dokumenter de skal lese. Kvittering på leste dokumenter gir oversikt over hvem som kan hvilke arbeidsoppgaver i organisasjonen.

3 gode grunner til å velge INOSA

Oversiktlig

INOSAs styringsverktøy er enkelt å administrere og bruke. Det fleksible rolleoppsettet sikrer operativ kompetanse uansett hvordan bedriften ser ut eller forandrer seg. Bruk av bilder, video, symboler og flytmodeller sikrer effektiv læring og formidling.
 

Tilgjengelig 

INOSA finner du på alle enheter - skjerm, nettbrett og telefon. Dermed har du enkel tilgang til arbeidsinstrukser og prosedyrer der du er.
 

Trygg lagring

Datalagring hos INOSA skjer trygt i skyen. Vi benytter anerkjente leverandører som Amazon Web Service og MS Azure.

Få en gratis demonstrasjon

Se hvordan vi kan gjøre din arbeidsdag enklere. Fyll inn skjemaet, så tar vi snart kontakt for å avtale en gratis demonstrasjon.