Om oss

Vi tilbyr

INOSA tilbyr programvare og tjenester for støtte til kontinuerlig forbedringsarbeid, kvalitets- og HMS-arbeid og kompetansestyring. Programvaren er i bruk hos kunder over hele verden og innen mange bransjer.

Forenkle og forbedre

I INOSA er vi opptatt av å forenkle prosesser, standardisere oppgaver, involvere medarbeidere og å skape en god og varig forbedringskultur.

Hvem er vi?

Våre ansatte har lang erfaring med forbedringsarbeid og kvalitets- og HMS-arbeid fra prosessindustrien og en rekke andre virksomheter og bransjer. Vi holder til i Haugesund og Kristiansund, men historien vår startet ved Eramet Norway sitt smelteverk i Sauda. Der ble den første versjonen av programvaren vår utviklet for over 15 år siden. Siden den gang har vi forbedret, utvidet og oppdatert programvaren mange ganger, men prinsippene og filosofien bak er den samme: visualisere og forenkle med brukeren i fokus.

Våre eiere

Inosa eies av Hatteland Gruppen. Siden 1971 har Hatteland utviklet ideer som skaper ringvirkninger lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I dag utvikler Hatteland forretningsideer og merkevarer som jobber fram praktiske løsninger på reelle og forretningskritiske problemer. Hatteland Gruppen består av mer enn 200 personer som jobber med innovative løsninger innen fire forskjellige forretningsområder. Hatteland eier og støtter følgende merkevarer foruten Inosa: EMP Secure, RamBase og Ydra. Besøk Hattelands nettside for å lære mer om investeringsselskapet.

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.