Velkommen til Inosa Brukerforum 2023

Vi har igjen gleden av å invitere til INOSA Brukerforum på Hotel Bristol i Oslo.

Inosa Brukerforum er en unik mulighet til å delta i et fellesskap som er dedikert til å kontinuerlig forbedre systemet vårt. I løpet av arrangementet vil du få en gjennomgang av den nyeste funksjonaliteten, samt høre beste praksis fra andre brukere og delta i interessante  gruppearbeid og diskusjoner.

Dette forumet handler om deg – din innsikt, dine ideer og dine tilbakemeldinger. Vi oppfordrer alle deltakere til å engasjere seg aktivt i diskusjonene, dele sine synspunkter og være med på å forme veien videre for Inosa.

  • Når: Onsdag 27.09.23  – torsdag 28.09.23
  • Pris: 3460,- inkl mva. Prisen er inkludert 3 – retters middag på kvelden den 27. september.
  • Sted: Hotel Bristol, Oslo. Tilbud på hotellovernatting får dere via denne linken.

Påmeldingsfrist til INOSA Brukerforum 13.09.23

NB: Begrensende plasser, så her er det førstemann til mølla – prinsippet.

AGENDA

Vi har satt sammen en variert agenda som inkluderer alt fra dyptgående diskusjoner om systemfunksjoner til gruppearbeid og sosiale samlinger på kvelden. Vi ønsker at du forlate konferansen med ny kunnskap, nye relasjoner og en følelse av å være en aktiv bidragsyter til INOSA sin utvikling.

 

Onsdag 27 september

11.30 – 13.00

Velkommen og status fra Inosa

Gjennomgang av den nyeste funksjonaliteten

13.00 – 13.45

Lunsj

14.00 – 14.45

Brukerpresentasjon

Ydra, ved Mads Ragnar Bårdsen

15.00 – 16.00

Gjennomgang av den nyeste funksjonaliteten

19.00

Middag

 

Torsdag 28 september

08.00 – 09.00

Presentasjon av planer fremover

Forbedring av eksisterende funksjonalitet

& utvikling av ny funksjonalitet

09.15 – 10.00

Brukerpresentasjon av WOC (Walk – Observe – Communicate)

Kjellbjørn Fossheim, Hydro

10.00-11.30

Sammen er vi best!

Gruppearbeid

11.30 – 12.30

Lunsj

12.30 – 13.00

Oppsumering og avslutning

Foretrukket av våre kunder

Båtsfjord Laboratorium AS

Det å være et akkreditert laboratorium stiller mange krav til kvalitet, og Inosa-pakken vi bruker forenkler kvalitetsarbeidet vårt slik at vi kan bruke mer tid på å produsere og mindre tid på dokumentstyring og administrativt arbeid knyttet til kvalitet.
Systemet er enkelt i bruk og kan benyttes av alle, uansett datakompetanse. Det er i stor grad en selv som bestemmer hvordan systemet skal være bygget opp, og man kan derfor legge nivået der man ønsker det. Systemet har forandret hverdagen vår ift at den gamle internkontrollpermen nå har kommet ut av hylla og er i daglig bruk.
Systemet gjør at det er gøy å jobbe med kvalitetsarbeid og vi er svært fornøyd!

Mattis A. Tangeraas

Daglig Leder

Eramet Norway

Lav brukerterskel både for å etablere og revidere dokumenter, og for en vanlig bruker å lese dokumenter. INOSA er enkle å komme i kontakt med, og håndterer våre ønsker raskt og effektivt.

Gunnar Haraldsen

QA Manager / Forbedringskoordinator ENS

Hydro Aluminium

Med INOSA jobber vi smartere, raskere og mer miljøvennlig. Enkel og intuitiv brukeropplevelse gjør systemet til et verktøy for kontinuerlig forbedring, og gir oss verdi for tiden og innsatsen vi investerer. På daglig basis brukes INOSA som et kunnskapssenter som binder sammen ekspertisen på tvers av anleggene. Det er her Hydro finner alle instruksjoner, prosedyrer og annen forretningsrelatert informasjon. INOSA fungerer som en plattform der vi definerer hvordan vi driver virksomheten vår i best mulig grad for våre ansatte. Dette gjør vi ved å lage interaktive og brukervennlige prosedyrer. På grunn av systemets lave kompleksitet kan menneskene som faktisk utfører arbeidet daglig skape og opprettholde alle nødvendige prosedyrer selv. Dette bidrar til å styrke eierskapet og engasjementet for hele konseptet

Kjellbjørn Fossheim

Hydro Aluminium

JWS Gruppen

I en hektisk hverdag i et krevende marked er vi nødt til å ha systemer som sikrer våre og kundenes krav til HMS- og kvalitet. INOSA gjør det!

Kenneth Jansen

General Manager

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.