INOSA inngår samarbeid i Sør-Afrika

INOSA har inngått et samarbeid med Amaryllis Group i Sør-Afrika

Amaryllis Group er et konsulentselskap fra Sør-Afrika som leverer tjenester innen kontinuerlig forbedringsarbeid og prosessledelse (Business Process Management, BMP).
Amaryllis Group og INOSA har nylig inngått en agentavtale om salg av INOSA software til virksomheter i Sør-Afrika.
Med internasjonal erfaring og god forståelse av det sør-afrikanske markedet ønsker Amaryllis Group å innføre en global BMP-tenkning til det sør-afrikanske markedet blant annet ved å benytte INOSA software som et av verktøyene.

Spennende marked

Sør-Afrika er et spennende marked for INOSA. Landet er rikt på mineralressurser og har blant annet en stor industri innen gruvedrift, bergverk og prosess, spesielt innen stål- og aluminiumsindustri. Mange av INOSAs kunder er i denne type industri både i Norge og globalt, så satsingen i Sør-Afrika passer svært godt inn i denne sammenhengen.

Mbali Msweli fra Amaryllis Group

– og spennende samarbeidspartner

Amaryllis Group ledes av Mbali Msweli som har samarbeidet med INOSA gjennom flere år, og har god kunnskap om INOSA produktene.

Mbali Sweli har lang erfaring innen engineering og aluminiumsindustri og har en lidenskap for strukturerte prosesser og systemer som gjør at arbeidet kan utføres på en effektiv måte. Hun har internasjonal arbeidserfaring og har en Master of Science i International Management fra University of Liverpool. Hun har også en et sterkt ønske om å bidra til økonomisk utvikling i hjemlandet sitt og på det afrikanse kontinentet.

Kombinasjonen av Mbalis erfaring, kompetanse og kunnskap om det sør-afrikanske markedet gjør henne og Amaryllis Group til en svært spennende partner for INOSA.

Vi gleder oss til samarbeidet!

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.