INOSA i Næringspodden Haugalandet

I ukens episode av Næringspodden Haugalandet er Bente Baugstø, leder i INOSA, hovedgjest. Her forteller hun om behovet som førte til etableringen av INOSA, og hvordan det nettbaserte styringsverktøyet forenkler arbeidsprosesser for selskaper over hele verden. 

I Næringspodden Haugalandet lar Bjarne Laastad i kommunikasjonsbyrået PYX lytterne bli bedre kjent med sentrale virksomheter på Haugalandet og næringslivsprofilene som står bak. Bente Baugstø etablerte INOSA i 2006 sammen Ole Jakob Ryther med utgangspunkt i konkrete behov hos smelteverket i Sauda.

Hør episoden her: https://pod.link/1614694244

– Det ble gjort veldig mange endringer i produksjonen den gang, og det var stort behov for å lære opp folk i nye prosedyrer. Det fantes mange skriftlige dokumenter på papir som folk ikke hadde noe forhold til, og som heller ikke var særlig gode eller oppdaterte. Det ble tydelig for oss at vi måtte gjøre dette på en helt annen måte for å nå ut på en effektiv, god og forståelig måte til de som skulle sette seg inn i de nye arbeidsrutinene, forklarer Baugstø.

 Dette førte til utviklingen av et digitalt og nettbasert styringsverktøy som i dag er i bruk av virksomheter over hele verden. I Næringspodden forteller Baugstø om hvordan INOSA gjør arbeidsdagen enklere og mer oversiktlig, og også om hvordan de nå skal teste ut INOSA for Eramet i Gabon i Afrika, som ledd i at Eramet ønsker å bruke verktøyet i alle land, noe som vil gi over 8000 nye INOSA-brukere.

INOSA er i dag heleid av Hatteland-gruppen og skal fusjoneres inn i Jakob Hatteland Computer sammen med RamBase.

Ta gjerne kontakt med oss for å høre hvordan INOSA kan forenkle prosessene i din bedrift:

https://inosa.no/kontakt/

 

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.