INOSA feirer 10 år!

oppstart3

Fra oppstarten i Sauda i 2006: Bente Baugstø, Roy Nordhagen, Ole Jakob Ryther. Foto: Ingvil Bakka, Ryfylke

Tiden går fort i godt lag, sies det, og plutselig er det gått 10 år siden vi startet INOSA. Det har vært 10 spennende og lærerike år.

Fra den spede starten i Sauda i mars 2006 til i dag har vi fått kunder over hele verden, og har nå ansatte både i Sauda, Haugesund og Kristiansund.

Hverdagen er full av interessante oppgaver i godt samspill med kundene våre. Vi er opptatt av læring og forbedring i det daglige, og er en svært stabil og kompetent arbeidsgjeng fra 4 ulike nasjonaliteter: norsk, svensk, polsk og indisk.

Vårt mål har hele tiden vært å tilby kundene våre gode og brukervennlige verktøy for å drive sitt kontinuerlige forbedringsarbeid på en effektiv måte. Det føler vi at vi har lyktes med. Kundemassen øker stadig, og kundene våre er lojale. Vi hadde operatøren i fokus da vi utviklet første versjon av INOSAhow (som da het epro), og dette er fortsatt et svært viktig prinsipp for oss.

I løpet av disse 10 årene har vi gjort mange endringer og forbedringer og utviklet mye nytt i INOSA-programvaren. Dette skal vi fortsette med,- vi har fortsatt mange ideer for videreutvikling, og vi er tett på kundene våre som har mange svært gode innspill.  Vi har nå større kapasitet på utvikling enn noen gang tidligere, og vi jobber knallhardt hver dag for å nå våre mål.

Vi har også i løpet av disse årene opparbeidet oss solid kompetanse og erfaring for å hjelpe kundene våre med deres forbedringsarbeid, kvalitets- og HMS-arbeid eller annet prosjektarbeid. Forenkling og forbedring er sentralt i alt vi gjør, og det gjelder også for konsulenttjenestene våre.

10 år gikk fort, de 10 neste går nok enda fortere, men vi er klare!

2016-03-08 15.29.53-4 (2)

Hele INOSA-gjengen: Espen Thompson, Karl Erik Johansen, Ole Jakob Ryther, Bente Baugstø, Silky Sethi, Lene H Thomassen, Fredrik Jonasson, Grzegorz Pietruszka, Silje F Skaarer.

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.