Hatteland Computer inn som stor eier i INOSA

Hatteland Computer har mer enn tidoblet sin eierandel, og er nå nest største eier i INOSA.

Bente Baugstø, INOSA

Hatteland kom inn på eiersiden i INOSA i 2010 med en liten andel på 2,4 prosent. Nå har en stor eier i INOSA solgt sine aksjer, og Hatteland har kjøpt opp en betydelig del av disse. Med sine 38,9 prosent er Hatteland blitt bedriftens nest største eier.

Kjekt med en stor lokal eier

Vi i INOSA synes det er veldig spennende at Hatteland ønsker å satse på oss. Det er flere potensielle synergier som forhåpentligvis kan gi noe til begge parter: samarbeid om produkter, produktutvikling, kunder og nettverk generelt. Vi synes også det er kjekt med en stor lokal eier, sier daglig leder Bente S. Baugstø.

 

Ser muligheter for synergier

Vi kjenner godt til INOSA, og de har bekreftet at de er en gründer med et godt produkt og et stort potensiale. Da muligheten bød seg for å kjøpe oss opp, var det naturlig for å oss å benytte anledningen, sier konsernsjef Stig Hatteland.

Stig Hatteland, Hatteland

Tankegangen og produktene til INOSA sammenfaller også med mye av det som ligger i Hattelands filosofi, med vekt på at brukeren er i fokus og verktøyene skal være enkle å forstå og bruke.

INOSA har også en del interessante kunder som overlapper med mange kunder vi allerede har og kommer til å gå for framover.  Vi ser muligheter for synergier på vår reise ut i verden, sier Hatteland.

 

 

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.