Fremtidens digitale verktøy for morgendagens vinnere

Hva skal til for å være morgendagens vinner? Dette var et sentralt tema som ble utforsket gjennom en rekke foredrag og samtaler under årets Lean Brukernettverk i Stavanger. En gjeng fra INOSA var til stede for å engasjere oss i disse diskusjonene og heie på vår kunde Ydra, som var en av to bedrifter som mottok årets Inspirasjonspris . 

 

Fremtiden er digital

For oss er svaret på hva som definere morgendagens vinner en organisasjon som ser samhandlingen mellom mennesker i bedriften og digitale verktøy. I INOSA er vi opptatt av å forenkle prosesser, standardisere oppgaver, involvere medarbeidere og å skape en god og varig forbedringskultur. Vår stand på brukernettverket er en fin mulighet til å introdusere vårt kvalitets- og styringssystem til flere bedrifter som vurdere å oppgradere sine digitale verktøy.

Det er alltid kjekt å prate med folk som er like opptatt av kontinuerlig forbedring som oss. Bedriftene som besøkte vår stand fikk en unik mulighet til å utforske hvordan INOSA hjelper bedrifter med verktøy som effektiviserer arbeidsprosesser og bidrar til økt kontroll.  INOSA er blitt en hjørnestein for mange organisasjoners vedvarende innsats for forbedring og det er alltid kjekt å dele den innsikten med flere.

 

Ydra inspirerer

Et av høydepunktene for oss under Lean Brukernettverket var øyeblikket da vår kunde, Ydra, ble hedret med Inspirasjonsprisen for sitt engasjement for kontinuerlig forbedring. Det er verdt å merke seg at Ydra ikke bare forplikter seg til kontinuerlig forbedring, men også omfavner en bærekraftig “Built to last”-filosofi i tilvirkning og salg av sine pumper, samt arbeidsmiljø og fokus på sine ansatte. Dette underbygger deres sterke engasjement for grønn omstilling og bærekraftige løsninger. Les mer om “Built to last” her.

Stolte vinnere fra Ydra mottok Årets Inspirasjonspris. Fra venstre: Finn Kåre Miljeteig, Elise Jentoft og Mads Ragnar Bårdsen

Stolte vinnere fra Ydra mottok Årets Inspirasjonspris. Fra venstre: Finn Kåre Miljeteig, Elise Jentoft og Mads Ragnar Bårdsen

 

Vi er stolte av å være en del av Ydra sin forbedringskultur, og se hvordan våre digitale verktøy hjelper dem med å arbeide med kontinuerlig forbedring.

Vi var også begeistret for å høre Finn Kåre Miljeteig fra Ydra dele sin innsikt under et av arrangementets parallelle sesjoner. Presentasjonen, med tittelen “Hvordan vi sikrer kontinuerlig forbedring gjennom vårt ERP- og kvalitetsstyringssystem,” ga verdifull innsikt i hvordan Ydra har blant annet implementert våre digitale verktøy for å oppnå sine målsetninger om effektivitet og kvalitet.

 

Finn Kåre Miljeteig fra Ydra presenterer på årets LEAN Brukernettverk

Finn Kåre Miljeteig fra Ydra presentere på årets LEAN Brukernettverk

Morgendagen er nå

Vi gleder oss til neste års Lean Brukernettverk og muligheten til å fortsette vårt engasjement for å hjelpe morgendagens vinnere. Dersom din bedrift er klar i dag for et steg mot enklere arbeidsprosesser og digitale verktøy for kontinuerlig forbedring, så ta kontakt med oss.

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.