Byggma Group – Forestia og Huntonit tar i bruk INOSA!

Huntonit og Forestia i Byggma Group tar i disse dager i bruk INOSA som verktøy for sine styringssystem.

Byggma ASA eier blant annet produksjonsbedriftene Forestia AS og Huntonit AS. Hovedkontoret ligger i Vennesla i Vest-Agder. Det er ca. 730 ansatte i Byggma konsernet totalt.

I Byggma arbeider de kontinuerlig fokus på HMS, opplæring og kompetanseutvikling. De er også opptatt av å vise omtanke for miljø, helse og bærekraftig utvikling ved utøvelse deres virksomhet.

Huntonit produserer og leverer ferdigmale takplater, veggplater og panelbord og har vært på markedet i mer enn 60 år. Fabrikken er lokalisert på Vennesla i Vest-Agder. Fabrikken ble bygget opp på slutten av -40 tallet og den 12. mai 1950 produserte Huntonit sin første trefiberplate. Både Huntonit fabrikken og produktene har hatt en stor utvikling i årenes løp. I dag er Huntonit Venneslas største private arbeidsplass med ca 190 ansatte.

Forestia produserer møbelplater, bygningsplater, konstruksjonsplater og veggplater til interiør samt håndterer precut av I-bjelker.
Konstruksjonsplater er Forestias hovedprodukt, men de leverer også ferdigprodukter som Walls4You og Walls2Paint. I Forestia er det ca. 170 ansatte. og hovedadministrasjonen ligger på Braskereidfoss i Hedmark. Forestia er sertifiserte etter ISO 9001 og ISO 14001.

Vi ser fram til samarbeidet med Huntonit og Forestia!

huntonit-byggma

Huntonit, Byggma Group, i Vennesla

forestia-byggma-braskereidfoss

Forestia,Byggma Group, i Braskereidfoss

Få en gratis demonstrasjon

Fyll inn skjemaet for å avtale tid for en gratis demonstrasjon.